Logo Consorci de la Costa Brava - Anar a l'inici
 

Demoware - El Port de la Selva

  Fitxa   Resum anual   Detall mesos   Cabals tractats   Projecte DEMOWARE  

Projecte DEMOWARE

Demostration of water reuse - El Port de la Selva

DEMOWARE (DEMOnstration of WAter REuse) és un projecte de recerca del 7è Programa Marc de la Unió Europea liderat per la Fundació CTM Centre Tecnològic de Manresa i que té com a objectius generals l’execució de projectes de demostració dels diferents usos als que es pot aplicar l’aigua regenerada. Dins del projecte DEMOWARE, l’actuació que es duu a terme al Port de la Selva representa el cas d’estudi de la reutilització potable indirecta via recàrrega d’aqüífers.

L’objectiu principal del projecte DEMOWARE al Port de la Selva és avaluar si el conjunt de tractaments (EDAR + regeneració + infiltració i estada en l’aqüífer) permet generar una aigua de qualitat suficient per ser mesclada amb l’aigua pròpia de l'aqüífer i posteriorment subministrada per a l’abastament municipal, com a estratègia per a augmentar el volum i la garantia dels recursos disponibles en èpoques de pluviometria escassa.

El cas d’estudi del Port de la Selva és liderat pel Kompetenzzentrum Wasser Berlin (KWB, Centre de Competència de l’Aigua de Berlin) i en ell hi participen també Veolia Water Systems Iberica SLU i Amphos 21 Consulting SL com a socis del projecte, a més de l’ajuntament del Port de la Selva, del Consorci Costa Brava i de l’Empresa Mixta d’Aigües de la Costa Brava, SA com a parts implicades en la gestió de l’aigua en la zona.

Jornades

Jornada tècnica sobre el projecte de recàrrega de l'aqüífer del Port de la Selva amb aigua regenerada

Jornada tècnica sobre el projecte de recàrrega de l'aqüífer del Port de la Selva amb aigua regenerada

Data: Divendres 6 de maig de 2016
Lloc: Espai Port, Moll d’en Balleu, El Port de la Selva

Organització: Ajuntament del Port de la Selva Consorci de la Costa Brava – Entitat Local de l’Aigua

Col·laboren: Agència Catalana de l’Aigua, Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible, Centre Tecnològic de Manresa, Empresa Mixta d’Aigües de la Costa Brava, Kompetenzzentrum Wasser Berlin, Amphos 21, Veolia Water Technologies i Associació Espanyola de Reutilització Sostenible de l’Aigua (ASERSA).

pdf Programa de la Jornada

Presentacions de la Jornada:

Presentacions

Preguntes freqüents

Nota de premsa

Mostreig aigua regenerada al Port de la Selva

Galeria d'imatges

 • demoware
 • demoware
 • demoware
 • demoware
 • demoware
 • demoware
 • demoware
 • demoware
 • demoware
 • demoware
 • demoware
 • demoware

Publicacions externes

Si teniu noves preguntes relacionades amb el projecte DEMOWARE al Port de la Selva podeu adreçar-les a lsala@ccbgi.org i procurarem donar-hi resposta a la màxima brevetat.

 
© 2020 Consorci Costa Brava · Pl. Josep Pla, 4 3r 1a · 17001 Girona · Tel. +34 972 201 467 Fax +34 972 222 726 info@ccbgi.org · e.FACT
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació ·

Avís legal Política de protecció de dades