Logo Consorci de la Costa Brava - Anar a l'inici

Projecte R3WATER

R3WaterR3Water (Demonstration of innovative solutions for Reuse of water, Recovery of valuables and Resource efficiency in urban wastewater treatment) és un projecte de recerca del 7è Programa Marc de la Unió Europea liderat pel IVL Swedish Environmental Research Institute, i que té com a objectius generals la demostració de noves tecnologies i solucions per a un major control i eficiència en el funcionament de les estacions de depuració d’aigües residuals, així com en la recuperació de recursos de cara a la seva valoració i reutilització.

Dins del projecte R3Water, i especialment a través dels socis locals ADASA i Teqma, a la Costa Brava es duen a terme actuacions en les EDAR d’Empuriabrava (Castelló d’Empúries) i de Castell-Platja d’Aro. A Empuriabrava es realitzen assajos de nous models per al control de la despesa energètica en el reactor biològic, mentre que a Castell d’Aro es duen a terme proves amb sistemes per al control en continu de la desinfecció de l’aigua i per a la detecció i quantificació en línia de microorganismes indicadors. Aquests assajos compten també amb la participació activa de l’Empresa Mixta d’Aigües de la Costa Brava, SA, en tant que empresa explotadora d’ambdues EDAR.

Galeria d'imatges

Publicacions

© 2019 Consorci Costa Brava · Pl. Josep Pla, 4 3r 1a · 17001 Girona · Tel. +34 972 201 467 Fax +34 972 222 726 info@ccbgi.org · e.FACT
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació ·

Avís legal Política de protecció de dades